ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 - Κ. Ζέρβας: «Μαζί σας καλώ να συνεχίσουμε για τη Θεσσαλονίκη του 2030» (βίντεο, φωτ.)

Βαγγέλης Στολάκης15 Οκτωβρίου 2023

Κάλεσμα στους Θεσσαλονικείς να ψηφίσουν τον συνδυασμό του, «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» ώστε να συνεχίσουν μαζί το έργο που ξεκίνησε απηύθυνε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος ψήφισε στο 378 εκλογικό τμήμα στην Ικτίνου.



Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δήλωσε:

«Σήμερα η πόλη αποφασίζει για το μέλλον της. Εάν θα συνεχίσουμε μαζί, με δυναμικά, σταθερά βήματα μπροστά για τη Θεσσαλονίκη του 2030 ή αν θα γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη προηγούμενων δεκαετιών, των μηχανισμών, των αναβολών και των ακυρώσεων. Ξεβολέψαμε πολλούς το 2019, που σήμερα συνασπίστηκαν απέναντι σε κάθε Θεσσαλονικιά και Θεσσαλονικιό, που απεχθάνεται το παρασκήνιο. Με ξέρετε πολύ καλά. Ξέρετε ποιος είμαι. 

Ξέρετε τη δουλειά που έχω κάνει. Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν εμφανίστηκα τους τελευταίους μήνες. Έχω σχέδιο και πρόγραμμα απέναντι στο άγνωστο που κάποιοι υπόσχονται. Μαζί σας καλώ να συνεχίσουμε για τη Θεσσαλονίκη του 2030. Η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω. Ζήτω την ανανέωση της εμπιστοσύνης. ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη». 

Τον κ. Ζέρβα χειροκρότησαν οι συνεργάτες και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του. 

 Ο κ. Ζέρβας συνοδευόταν από τις δυο αδερφές του, Άσπα και Λου ενώ προσερχόμενος στο εκλογικό τμήμα χαιρέτισε περαστικούς και ψηφοφόρους.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.