ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 - Στέλιος Αγγελούδης: «Δεν περισσεύει κανείς, γυρίζουμε σελίδα για τη Θεσσαλονίκη» (βίντεο, φωτ.)

Βαγγέλης Στολάκης15 Οκτωβρίου 2023

Δεκτός με χειροκροτήματα από στελέχη και υποψήφιους του συνδυασμού του «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» έγινε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης ο οποίος άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα, στο 34ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αγγελούδης ευδιάθετος χαιρέτισε τους υποψήφιους του και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε.


Στις δηλώσεις του μετά την ψηφοφορία τόνισε:

«Σήμερα η πόλη παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Παίρνει μπρος και όλοι γινόμαστε ένα. Βρίσκουμε τον ρυθμό της ιστορίας. Αγαπάμε τη Θεσσαλονίκη. Δεν περισσεύει κανείς. Αγαπάμε την πόλη. Τις βόλτες στο λιμάνι, στην παραλία. Ανεβαίνουμε στα τείχη. Βλέπουμε αυτή την όμορφη πόλη και θέλουμε να δουλέψουμε για αυτήν. Δεν περισσεύει κανείς και την επόμενη μέρα γυρίζουμε σελίδα. Βρίσκουμε τις λύσεις για την καθημερινότητα και γινόμαστε μια μεγάλη ομάδα για τη Θεσσαλονίκη».

Εκεί βρέθηκαν και τα δυο παιδιά του υποψηφίου δημάρχου, Κωνσταντίνος και Ελίνα, όπως και οι στενοί συνεργάτες του. Μετά το πέρας της διαδικασίας έβγαλε μια… οικογενειακή φωτογραφία με υποψήφιους της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη».


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.