ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Συνέντευξη του Αχ. Μπέου στις 22/9 για την κατάσταση στην πόλη

MakThes Team21 Σεπτεμβρίου 2023

Ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του Βόλου θα κάνει αύριο Παρασκευή στις 11.00 το πρωί στο δημαρχιακό μέγαρο ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα ενημερώσει για τα θέματα της υδροδότησης της πόλης, της ρύπανσης που έχει συντελεστεί στον Παγασητικό Κόλπο, καθώς και του καθαρισμού της πόλης.

Παράλληλα συνεχίζεται από συνεργεία του δήμου το έργο της απομάκρυνσης της λάσπης και άλλων φερτών υλών από τους δρόμους της πόλης. Οι καθαρισμοί αυτοί πραγματοποιούνται με υδροφόρες και δεκάδες συνεργεία τις νυχτερινές ώρες για να μην παρεμποδίζεται η κίνηση των αυτοκινήτων την ημέρα, οι δε πολίτες καλούνται να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους για να διευκολύνεται η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εκτέλεση των εργασιών.

Απόψε ανακοινώθηκε ότι θα γίνει καθαρισμός στις οδούς: Παγασών, από τον τοίχο του ΟΣΕ έως την Αναλήψεως, Παπαδιαμάντη, από Λαμπράκη έως Ζάχου, 2ας Νοεμβρίου, Γρηγορίου Λαμπράκη, Προέκταση Δημητριάδος, από πιάτσα ταξί έως Τσοποτού και Αναπαύσεως από Μαιάνδρου έως Παγασών.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.