ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική - Λούνα παρκ: Σοκ από την αυτοψία του πραγματογνώμονα - Ολα είναι σάπια (βιντεο, φωτ.)

Θεολόγος Ηλιού23 Αυγούστου 2024

Ολοκληρώθηκε η αυτοψία εμπειρογνωμόνων και τεχνικών συμβούλων της οικογένειας του 19χρονου στο μοιραίο λούνα παρκ. Τραγική φιγούρα για ακόμα μια ημέρα ο πατέρας του Γιάννηπου έψαχνε με αγωνία τις παντόφλες που φορούσε το βράδυ που έχασε την ζωή του. «Ήταν οι αγαπημένες του και θέλει η μητέρα του να τις γυρίσω πίσω. Δυστυχώς βρήκα μόνο τη μια. Η άλλη θα λείπει. Αυτό που θα λείπει όμως είναι ο γιος μας» είπε ο Γιώργος Καμπαϊλής.

«Είδα μια απαράδεκτη κατάσταση, δεν υπάρχει κανένα άρτιο κατασκεύασμα. Στο συγκεκριμένο μηχάνημα και σε όλες τις καρέκλες που πατούν πάνω τα σημεία στήριξης είναι όλα σάπια» είπε ο πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια του 19χρονου, Αναστάσιος Δέδες.


Νωρίτερα ο πατέρας του 19χρονου μαζί με τους δικηγόρους του, βρέθηκε στα δικαστήρια Πολύγυρου και δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Όπως τόνισαν οι δικηγόροι της οικογένειας θα ζητήσουν να αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο σε κακούργημα. Επίσης κατέθεσαν ένα υπόμνημα με ερωτήματα της οικογένειας που αναζητά απαντήσεις.

«Η αρμόδια υποπτευουσα αρχή που ήταν ο Δήμος Κασσάνδρας, γνώριζε από αρχές Ιουλίου ότι εδώ λειτουργεί παράτυπα μια επιχείρηση και κάποιοι στην λογική του εύκολου κέρδους και του δεν βαριέσαι ανέλαβαν το ενδεχόμενο να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή» είπε ο δικηγόρος Γιάννης Μανδράου.


Για ακόμα μια φορά ο πατέρας του 19χρονου τόνισε πως θα φτάσει μέχρι τέλους για να δικαιωθεί το παιδί του. «Δεν θα μείνει κανεις εκτός κάδρου» είπε χαρακτηριστικά.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.