ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Ο μηχανικός που δεν εμφανίστηκε στον Άγιο Μάμα, είχε ελέγξει το μοιραίο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι

Θεολόγος Ηλιού29 Αυγούστου 2024

Με την απορία έμειναν όλοι για τους λόγους που δεν εμφανίστηκε ποτέ ο μηχανικός για αυτοψία στο λούνα παρκ στον Άγιο Μάμα, με αποτέλεσμα να μην λειτουργήσει. 

Η απάντηση ίσως τελικά να κρύβεται πίσω από την ταυτότητά του, καθώς ο ιδιώτης μηχανικός στον οποίο ανέθεσε ο δήμος Προποντίδας τον έλεγχο και την επιτήρηση της διαδικασίας, είναι ο ίδιος που φέρεται να υπέγραψε τις υπεύθυνες δηλώσεις καταλληλότητας για τα παιχνίδια στο μοιραίο λούνα παρκ όπου έχασε την ζωή του ο 19χρονος Γιάννης στο Πευκοχώρι

Οι δηλώσεις είχαν ημερομηνία Μαΐου και τις κατέθεσε στην αστυνομία ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δήμος Προποντίδας λόγω υποστελέχωσης στην τεχνική υπηρεσία είχε αναθέσει στον συγκεκριμένο μηχανικό να ελέγξει τους φακέλους και τα παιχνίδια. Η ανάθεση έγινε το Μάιο και μετά από όσα έγιναν αποφάσισε χθες να μην εμφανιστεί για την αναμενόμενη αυτοψία. Σε εγγραφή απάντηση του προς τον δήμο Προποντίδας, ανέφερε ότι δεν εμφανίστηκε για τον έλεγχο για προσωπικούς λόγους.

Πάντως οι τέσσερις ιδιοκτήτες των μηχανημάτων που έστησαν στο λούνα παρκ στον Άγιο Μάμα είναι εξαγριωμένοι, καθώς τελευταία στιγμή και ενώ έχουν κάνει έξοδα χιλιάδων ευρώ, δεν μπόρεσαν να ανοίξουν επειδή δεν έγινε ο έλεγχος. Αναμένεται να κινηθούν νομικά, ενώ ο δήμος Προποντίδας έχει ήδη έστειλε εξώδικο εναντίον του μηχανικού.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.