ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη - «Δεν φοβάμαι κανέναν, δεν θα σταματήσω» (βίντεο)

MakThes Team02 Σεπτεμβρίου 2024

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε τη Δευτέρα (2/9) λίγο πριν τις 11:00 ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική, καθώς συναντήθηκε με την εισαγγελέα του ΑΠ, Γεωργία Αδειλίνη.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού αναμένεται για να θέσει τα ζητήματα που έχει καταγράψει η πλευρά της οικογένειας αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος και τη δικαστική διαχείριση της υπόθεσης.

Εξερχόμενος, ο πατέρας του νεαρού τόνισε ότι «σήμερα έγινε μια προσπάθεια, αρχικά σε ανθρώπινο επίπεδο, και μετά σε επίπεδο διαδικασιών, ώστε να ενημερώσουμε την κυρία εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το πώς εξελίσσεται ένα κομμάτι των ερευνών πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση που είχε το θανάσιμο αποτέλεσμα στο παλικάρι μου».

«Η ευαισθησία και ο τρόπος αντιμετώπισης της Δικαιοσύνης είναι πολύ σημαντικός. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό. Περιμένουμε άμεσα εξελίξεις σε όλη αυτή τη διαδικασία», πρόσθεσε.

«Αύριο πιστεύουμε ότι θα προσέλθει και η εταιρεία, ο επίσημος φορέας για τον τεχνικό έλεγχο, ώστε να κλείσει όλο αυτό και να μπορέσουν οι δικαστικοί λειτουργοί να αποδώσουν κατηγορητήριο σε όσους εμπλέκονται», συμπλήρωσε ο πατέρας.

«Οι πληροφορίες από την έρευνα ντροπιάζουν τον ελληνικό λαό. Ένα σάπιο, πίσω, σύστημα που χρηματίζεται και θα συνεχίσει να χρηματίζεται και για δύο - τρία ευρώ, θα σκοτώνει τα παιδιά των Ελλήνων», υπογράμμισε.

«Θα κάνω ό,τι μπορώ και με όση δύναμη έχω για να σταματήσει. Θα το ξαναπώ, όπως το είπα την πρώτη ημέρα: Δεν φοβάμαι κανέναν με αυτό που μου έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Και δεν θα σταματήσω μέχρι να αποδοθεί η Δικαιοσύνη και να βγουν όλοι, και οι κρυμμένοι και αυτοί που φαντάζονται ότι δεν είχαν ευθύνες στη συγκεκριμένη υπόθεση. Εμπλέκεται πάρα πολύς κόσμος», σημείωσε με νόημα.

«Εδωσα φάκελο στη εισαγγελέα με στοιχεία της έρευνας. Η εισαγγελέας συμπάσχει μαζί μας. Δεν υπάρχει κανείς που να έχει στηρίξει την οικογένεια μου και οι πάντες είναι εξαφανισμένοι», πρόσθεσε ο πατέρας του 19χρονου.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.