ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο δύτης που εξαφανίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Κασσάνδρας

Ελένη Θεοδωρίδου11 Σεπτεμβρίου 2024

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε ο αγνοούμενος υποβρύχιος αλιέας, όπως ενημέρωσε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής σε λογαριασμό της σε social media.

«Εντοπίστηκε ο αγνοούμενος στη ΧαλκιδικήΧωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από μέλη της ΕΟΔ Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας και της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής ο 55χρονος υποβρύχιος αλιέας που αγνοούνταν από το πρωί. Ο άντρας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Λουτρών Αγίας Παρασκευής», γράφει η ανάρτηση.


Η σημαδούρα που «έδειξε» τον χώρο των ερευνών

Βρέθηκε η σημαδούρα του δύτη που εξαφανίστηκε στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή του Γλαρόκαβου, στη Κασσάνδρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΟΔ Χαλκιδικής, Νίκο Στόικο ο οποίος μίλησε στο makthes.gr, η σημαδούρα δείχνει πως μάλλον κάποιος είναι από κάτω και αυτή την ώρα δύτες της ΕΟΔ «οργώνουν» την περιοχή χωρίς να είναι ακόμα γνωστό το βάθος.

Στην επιχείρηση συμμετέχει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής με τα παραρτήματα Νέων Μουδανιών και Κασσάνδρας και δύο διασωστικά σκάφη ενώ υπάρχουν άτομα που περιπολούν με τα πόδια την παραθαλάσσια περιοχή.

Σημειώνεται ότι η ΕΟΔ συμμετέχει στην έρευνα, κατόπιν αιτήματος του λιμεναρχείου Νέων Μουδανιών έχουν κινητοποιηθεί μέλη της ΕΟΔ Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας και Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής για τον εντοπισμό υποβρύχιου αλιέα, ο οποίος αγνοείται από το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Γλαρόκαβου, στη Κασσάνδρα.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.