ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στο Δεβελίκι Ιερισσού - Δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές (φωτ.)

MakThes Team08 Αυγούστου 2023

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στο Δεβελίκι Ιερισσού, στη Χαλκιδική.

Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 10.30 το πρωί. Στο σημείο επιχείρησαν, 32 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρων, 12 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, καθώς και ένα ελικόπτερο από αέρος.



Από τη φωτιά δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές, ενώ αυτή την ώρα στο σημείο παραμένουν μόνο οι επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από αμέλεια κάποιων που εκτελούσαν θερμές εργασίες με τροχό στην περιοχή.




Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή, ευχαριστεί τόσο τους κατοίκους όσο και τους άνδρες της πυροσβεστικής για την άμεση ανταπόκρισή τους και τον συντονισμό τους, ώστε να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.

"Η φωτιά στο Δεβελίκι είναι υπό πλήρη έλεγχο και σε λίγο σβήνει.

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των κατοίκων του Δεβελικίου στους πυροσβέστες για τα άμεσα αντανακλαστικά, την αφοσίωση και την αυταπάρνηση που επέδειξαν.

Να μην τους θυμόμαστε όταν τους χρειαζόμαστε άλλα και όταν αυτοί διεκδικούν τα δίκαια αιτήματα τους απέναντι σε ένα κράτος που έχει γίνει απάνθρωπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όσους βοήθησαν για το σωστό συντονισμό και τη ενημέρωση.

Ευχαριστούμε τέλος από καρδιάς και όλους εσάς για το τεράστιο ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ".





This page might use cookies if your analytics vendor requires them.