ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Coldplay: Ευχαριστούμε Ελλάδα (φωτ.)

MakThes Team11 Ιουνίου 2024

Τις ευχαριστίες τους προς την Ελλάδα και το υπουργείο Πολιτισμού εκφράζουν οι Coldplay με ανάρτησή τους στα social media.

Το συγκρότημα που γέμισε δύο φορές το ΟΑΚΑ δίνοντας συναυλίες και εντυπωσιάζοντας τους φαν του με τη σκηνική παρουσία του, γύρισε χθες βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο.

Μάλιστα η μπάντα κάλεσε μέσω social media όποιον είχε χρόνο το απόγευμα της Δευτέρας, χθες, να παρευρεθεί στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να λάβει μέρος στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν άμεση για αυτό και σχηματίστηκαν ουρές στη διεύθυνση που γνωστοποίησε το συγκρότημα και να περάσουν από οντισιόν.


Σε πλάνα που μετέδωσε η ΕΡΤ οι ουρές που σχηματίστηκαν στους πρόποδες της Ακρόπολης ήταν μεγάλες με τους θαυμαστές των Coldplay να περιμένουν υπομονετικά κάτω από τον καυτό ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν σήμερα στην πρωτεύουσα.

Μεγάλες λευκές σκηνές είχαν στηθεί έξω από το θέατρο Δώρα Στράτου όπου μέλη της παραγωγής συνέλλεγαν τα κινητά όσων επρόκειτο να συμμετάσχουν στα γυρίσματα. Η εν λόγω κίνηση είχε προβλεφθεί από το συγκρότημα ενώ σε κάθε συμμετέχοντα δόθηκε ένα βραχιολάκι για να έχει ελεύθερη πρόσβαση στα γυρίσματα.



Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 8 το βράδυ, μέσα στον χώρο του Ηρωδείου, όπου έγινε μια συναυλία ερμηνεύοντας καινούργια τους τραγούδια. Από αυτά θα γίνει μια επιλογή σκηνών οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο video clip που όπως είναι λογικό θα προκαλέσει μεγάλη προσμονή στο ελληνικό κοινό.

Σημειώνεται ότι οι Coldplay είχαν καταθέσει το απαραίτητο αίτημα στην Αρχαιολογική Υπηρεσία η οποία έδωσε το πράσινο «φως».

Οι αναρτήσεις των Coldplay με τις ευχαριστίες τους: 

safsdf


adfsdf

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.