ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δεξίωση στο δημαρχείο με επίσημη προσκεκλημένη την Κατερίνα Σακελλαροπούλου (βίντεο, φωτ.)

Βαγγέλης Στολάκης26 Οκτωβρίου 2022

Δεξίωση προς τιμήν της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαρόπουλου παραχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονικης, Κωνσταντίνος Ζέρβας με αφορμή την παρουσία της στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης.

Καλωσορίζοντας την κ. Σακελλαρόπουλου ο δήμαρχος Θεσσαλονικης δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μας που έχουμε μαζί μας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που εμείς της θεωρούμε Θεσσαλονικιά. Γνωρίζουμε πόσο αγαπάει τη Θεσσαλονίκη, πόσο συχνά την επισκέπτεται. Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 110 χρόνια από την απελευθέρωσή της. Είναι μια σημαδιακή χρονιά για μας. Είναι χρόνια δημιουργίας, χρόνια δύσκολα, αλλά σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που η Θεσσαλονίκη βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία. Είναι μέρες λαμπερές και θέλουμε να πιστεύουμε ότι πάντα το μέλλον θα προσφέρει σε αυτήν την πόλη μέρες αντάξιες της μεγάλης ιστορίας της» είπε χαρακτηριστικά.

Σημειωνεται πως ο κ. Ζερβας δώρισε στην προεδρο της Δημοκρατίας ένα πιστό αντίγραφο από τις «Ομπρέλες» του Ζογγολοπουλου, γλυπτό που βρίσκεται στην παραλία της πόλης και αποτελεί τοπόσημο.

Στη δεξίωση προσφέρθηκαν στους καλεσμένους κρασιά και γευστικές απολαύσεις γνωστών σεφ της πόλης.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης) Σταύρος Καλαφατης, η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονικης Μαρία Αντώνιου, η ευρωβουλευτης Μαρία Σπυράκη, οι βουλευτές Στράτος Σιμόπουλος και Κώστας Γκιουλέκας, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Γιάννης Αμανατίδης, ο Ιγνάτιος Καιτεζιδης, ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο Αντώνης Σαουλίδης, εκπρόσωποι των αρχών της πόλης, κ.α.

Σημειώνεται πως έξω από το φουαγιέ του δημαρχείου υγειονομικοί σε αναστολή πραγματοποίησαν διαμαρτυρία.







This page might use cookies if your analytics vendor requires them.