ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαψεύδει ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής τις αναφορές για προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό στη Ρόδο

MakThes Team23 Ιουλίου 2023

Τις πληροφορίες για εντοπισμό και προσαγωγή υπόπτων για εμπρησμό στην περίπτωση της πυρκαγιάς της Ρόδου διέψευσε ο εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, σήμερα το πρωί, Κυριακή.

Όπως είπε μιλώντας στο ΟΡΕΝ «δεν έχει γίνει καμία σύλληψη ή προσαγωγή» αλλά «διερευνώνται όλες οι μαρτυρίες» διότι υπάρχουν μέλη εθελοντικών ομάδων στη Ρόδο που κάνουν λόγο για άτομα με μηχανάκια που κυκλοφορούν με γκαζάκια.

«Συγκεντρώνονται όλα τα στοιχεία, ώστε αν γίνει προσαγωγή να έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας» πρόσθεσε ο κ. Βαθρακογιάννης.

Παράλληλα, ο έτερος εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός ανέφερε ότι «έχουν κληθεί αρκετοί για καταθέσεις» προσθέτοντας μάλιστα ότι «οι φωτιές μπαίνουν από ανθρώπινο χέρι. Το αν είναι από αμέλεια ή από δόλο θα φανεί».

Υπενθυμίζεται ότι από χθες το βράδυ, Σάββατο, κλιμάκιο της διεύθυνσης Διερεύνησης Εγκλημάτων και Εμπρησμού της πυροσβεστικής έχει φτάσει στη Ρόδο με σκοπό να εντοπίσει τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς η οποία καίει για έξι ημέρες στο νησί της Δωδεκανήσου.
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.