ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης: Μικροί επιστήμονες εν δράσει στο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST® LEGO® League (φωτ.)

MakThes Team17 Ιουνίου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας FLL με θέμα τις Τέχνες - MASTERPIECE℠ του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Το Φεστιβάλ υλοποιήθηκε για 3η χρονιά σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό της Eduact και φιλοξένησε 150 μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων Δημοτικού και Γυμνασίου. Το FIRST® LEGO® League διεξήχθη με την Έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι μαθητές δημιούργησαν κατασκευές με εκπαιδευτικά πακέτα της LEGO® Education, παρουσίασαν τις ιδέες τους μέσα από τον κόσμο των Επιστημών και της Τεχνολογίας, ζωγράφισαν και χόρεψαν στους ρυθμούς του Φεστιβάλ Ρομποτικής.

Στο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού οργανισμού της Eduact, κ. Κώστας Βασιλείου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, κ. Κοσμάς Γυμνόπουλος, οι οποίοι απηύθυναναν χαιρετισμό και απένειμαν μετάλλια και βραβεία σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.




This page might use cookies if your analytics vendor requires them.