ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Λαγκαδά: Τα αιτήματα της Δημάρχου στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης

MakThes Team07 Αυγούστου 2024

Τον Δήμο Λαγκαδά επισκέφθηκε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Γεώργιος Παπαδόπουλος, προκειμένου να συζητήσει με τη Δήμαρχο, Νίκη Ανδρεάδου, όλα τα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των δημοτών, των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής, καθώς και στην προστασία της ιδιωτικής, δημοτικής και δημόσιας περιουσίας.

Η κα. Ανδρεάδου εξήγησε στον κ. Παπαδόπουλο ότι ο Δήμος Λαγκαδά είναι ένας κατ’ εξοχήν αγροτικός Δήμος και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο είναι απαραίτητο να προστατεύονται οι περιουσίες των δημοτών ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, αλλά και να ενισχύεται με κάθε δυνατό τρόπο το αίσθημα ασφάλειας.

Η Δήμαρχος Λαγκαδά ζήτησε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης–Αυξημένη αστυνόμευση στο σύνολο της έκτασης του Δήμου Λαγκαδά από τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), με ιδιαίτερη έμφαση στις αγροτικές περιοχές–Ενίσχυση της δύναμης των αστυνομικών τμημάτων Λαγκαδά, Ζαγκλιβερίου, και του αστυνομικού σταθμού Σοχού–Παρεμβάσεις στο κτήριο της αστυνομίας στο Λαγκαδά, για την ενεργειακή αναβάθμισή του και την κάλυψη λειτουργικών αναγκών που θα διευκολύνουν το έργο του προσωπικού και θα συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών-Αυξημένη προστασία των δημοτικών κτιρίων για την αποφυγή εμπρησμών, βανδαλισμών, καταστροφών

Ο κ. Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε στη Δήμαρχο Λαγκαδά ότι αυτό που πρωτίστως τον ενδιαφέρει είναι να εμπεδώσουν οι πολίτες το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους να νιώθουν ασφαλείς.

Συμφώνησε με την κα. Ανδρεάδου στην αναγκαιότητα της συνεχούς αστυνόμευσης, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου Λαγκαδά και δεσμεύτηκε ότι θα είναι σε επικοινωνία και συνεννόηση μαζί της ώστε να αντιμετωπίζονται και να λύνονται τα προβλήματα ασφάλειας που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.