ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Θερμαϊκού: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2024

MakThes Team27 Φεβρουαρίου 2024

Ξεκινώντας από το μηδέν και μέσα σε 53 μόλις ημέρες η νέα διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού με Δήμαρχο τον Θεόδωρο Τζέκο κατάφερε στις 23 Φεβρουαρίου να ολοκληρώσει το ζήτημα της κατάρτισης και έγκρισης του προϋπολογισμού του Δήμου για το 2024.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάρτιση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από την προηγούμενη διοίκηση μέσα στο 2023.

Η λήψη της σχετικής έγκρισης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποτελεί το επιστέγασμα μιας πορείας από την 1η Ιανουαρίου 2024 και έπειτα, όπου απαιτήθηκε να διαμορφωθεί τεχνικό πρόγραμμα και να γίνει λεπτομερής διερεύνηση, τεκμηρίωση και αποτύπωση όλων των χρηματοοικονομικών και λειτουργικών αναγκών του Δήμου.

Αυτό δεν θα μπορούσε να είχε γίνει εφικτό χωρίς τη μεθοδικότητα της Αντιδημαρχίας Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας, της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, αλλά και τη συνεργασία και αφοσίωση όλων των Αντιδημάρχων, των δημοτικών υπηρεσιών και των υπηρεσιακών παραγόντων.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.