ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ασφαλτοστρώσεις στο κέντρο της πόλης - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

MakThes Team03 Αυγούστου 2024

Σε νέες ασφαλτοστρώσεις προχώρησε σήμερα Σάββατο 3 Αυγούστου 2024 η Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας μετά τις αποφάσεις της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης έχουν ως εξής:

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι σήμερα Σάββατο (03/08/2024) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κόμβο της οδού Εγνατίας με τις οδούς Εθνικής Αμύνης και Αγγελάκη του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης. Ειδικότερα:

4Το Σάββατο (03/08/2024) θα εκτελεστούν εργασίες σε δύο (02) φάσεις:

Α΄ ΦΑΣΗ

- Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα δεξιά μέρη του οδοστρώματος της οδού Εγνατίας (και στα δύο ρεύματα πορείας), στο ύψος της συμβολής της με τις οδούς Αγγελάκη και Εθνικής Αμύνης.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Εγνατίας θα διεξάγεται από τα ελεύθερα αριστερά μέρη του οδοστρώματος και των (02) ρευμάτων πορείας.

- Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγ. Δημητρίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αλ. Σβώλου και στην οδό Αγγελάκη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αλ. Σβώλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία.
- Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγ. Δημητρίου, Εγνατία, Λεωφ. Στρατού, Τσιμισκή και των γύρω δρόμων της περιοχής.

- Δεν θα επιτρέπεται, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων επί των οδών Εγνατία, Εθνικής Αμύνης και Αγγελάκη, κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.

Β΄ ΦΑΣΗ

- Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα αριστερά μέρη του οδοστρώματος της οδού Εγνατίας (και στα δύο ρεύματα πορείας), στο ύψος της συμβολής της με τις οδούς Αγγελάκη και Εθνικής Αμύνης.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Εγνατίας θα διεξάγεται από τα ελεύθερα δεξιά μέρη του οδοστρώματος και των δύο (02) ρευμάτων πορείας.

- Συνεπεία των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγ. Δημητρίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αλ. Σβώλου και στην οδό Αγγελάκη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αλ. Σβώλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία.

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγ. Δημητρίου, Εγνατία, Λεωφ. Στρατού, Τσιμισκή και των γύρω δρόμων της περιοχής.

- Δεν θα επιτρέπεται, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων επί της οδού Εγνατίας, κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.