ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δυτική Θεσσαλονίκη, νέοι και στήριξη της κοινωνίας στο επίκεντρο της συζήτησης Μητσοτάκη με τους βουλευτές

Βαγγέλης Στολάκης01 Σεπτεμβρίου 2022

Η επέκταση του Μετρό στα δυτικά και η στήριξη της κοινωνίας και των νέων τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους βουλευτές της ΝΔ από την Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, την πρώτη από μια σειρά συσκέψεων που πραγματοποιεί ο κ. Μητσοτάκης στο Διοικητήριο, στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

«Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα έργα αλλάζει πρόσωπο» σχολίασε ο βουλευτής Στράτος Σιμόπουλος.

Για έναν δύσκολο χειμώνα ο οποίος θα αντιμετωπιστεί έκανε λόγο ο βουλευτής Δημήτρης Βαρτζόπουλος. «Με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε όλα θα πάνε καλά» σχολίασε.

Για μια γόνιμη συζήτηση με τον πρωθυπουργό που εγκαινιάζει «εργοτάξια και όχι μουσαμάδες» μίλησε η βουλευτής Άννα Ευθυμίου η οποία αναφέρθηκε στη δήλωσή της για «καλάθι ΔΕΘ με έμφαση στην κοινωνική πολιτική».

«Είναι οφθαλμοφανές πως τα έργα στη Θεσσαλονίκη σημειώνουν πρόοδο. Είμαστε αισιόδοξοι» είπε ο Θεόδωρος Καράογλου.

«Επιβεβαιώθηκε το διαρκές ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για την Θεσσαλονίκη. Υπάρχει σχέδιο. Είμαστε αισιόδοξοι» σημείωσε ο Δημήτρης Κούβελας.

Για σημαντική συζήτηση με τον πρωθυπουργό μίλησε ο Κώστας Γκιουλέκας. Ανέφερε ότι στη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη δόθηκε έμφαση στη δυτική πλευρά της πόλης για μια ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής, ενώ αναφέρθηκε και στα έργα της Βόρειας Ελλάδας.

Νωρίτερα, τον κ. Μητσοτάκη υποδέχτηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης, η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης, Μαρία Αντωνίου και ο γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης κατευθύνθηκε στο γραφείο του κ. Καλαφάτη προκειμένου να συναντηθεί με τους βουλευτές της ΝΔ από την Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης οι οποίοι προσήλθαν στον χώρο νωρίτερα.

Σημειώνεται πως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας λόγω του ατυχήματος που είχε και της επέμβασης που έκανε πρόσφατα συμμετέχει στις συναντήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού θα διαρκέσουν μέχρι και τις 8 το βράδυ και θα αφορούν τις υποδομές και τις επενδύσεις στην πόλη.

Σημειώνεται πως απέναντι από το ΥΜΑΘ συγκεντρώθηκαν υγειονομικοί σε αναστολή που φώναξαν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.