ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία 28χρονης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 39χρονος δράστης μετά την απόπειρα αυτοκτονίας - Αναμένεται αξονική εγκεφάλου (βίντεο)

MakThes Team08 Απριλίου 2024

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος, νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν» ο 39χρονος προφυλακισμένος δράστης για την άγρια δολοφονία της 28χρονης πρώην συντρόφου του στους Αγίους Αναργύρους. Φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί του, καθώς βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, με σημάδια στον λαιμό.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 39χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει φτιάχνοντας έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με γάζες που είχε τυλιγμένο στο λαιμό του από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Στήριξε τις γάζες σε μια βίδα και προσπάθησε να απαγχονιστεί, όμως φαίνεται πως έπαθε έμφραγμα και έχασε τις αισθήσεις του. Τελικά από το σφίξιμο του βρόγχου διακόπηκε η ροή του αίματος και το οξυγόνο και έτσι έχασε τις αισθήσεις του.

Σημειώνεται δε ότι αμέσως έγιναν προσπάθειες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών και στη συνέχεια στο Αττικό Νοσοκομείο όπου εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Στο κελί αυτό βρισκόταν με έναν ακόμη κρατούμενο με παρόμοιο προφίλ και στη συγκεκριμένη πτέρυγα οι κρατούμενοι ελέγχονται από σωφρονιστικό υπάλληλο ανά 10 έως 20 λεπτά.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από τον εισαγγελέα των φυλακών.

Σύμφωνα με τον Alpha, στον 39χρονο αναμένεται να γίνει αξονική εγκεφάλου για να φανεί η νοητική κατάσταση του δράστη μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη ο 39χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας. Η υπεράσπιση κατέθεσε υπόμνημα με το οποίο ο κατηγορούμενος επικαλείται σοβαρά και χρόνια ψυχικά νοσήματα για τα οποία ,όπως υποστηρίζεται, έχει νοσηλευτεί τα τελευταία 10 χρόνια επτά φορές. Όπως φαίνεται να αναφέρει ο κατηγορούμενος, έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, αποτέλεσμα των οποίων ήταν να υποστεί και ψυχωσικά επεισόδια.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.