ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δολοφονία Κατσούρη: Ελεύθεροι και οι 102 Κροάτες

MakThes Team22 Δεκεμβρίου 2023

Ελεύθεροι αφέθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι είχαν συλληφθεί το καλοκαίρι για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσούρη.

Με διατάξεις των ανακριτών, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση αυτή, έγιναν δεκτές οι αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι 102 Κροάτες, οι δύο Έλληνες και ο ένας Αλβανός κατηγορούμενος, οι οποίοι είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.

Οι αρχές συνεχίζουν το έργο τους σε ό,τι αφορά την ταυτοποίηση, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, του φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.

Ελεύθερος και ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Την αποφυλάκιση του οπαδού του Παναθηναϊκού, ο οποίος διατηρεί καφετέρια κοντά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αποφάσισαν από κοινού ο Ειαγγελέας και η Τακτική Ανακρίτρια.

Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του.

Η δήλωση:

1. Σήμερα, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και της τακτικής Ανακρίτριας που διενεργεί την ανάκριση για τα σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, αποφυλακίστηκε ο εντολέας μου Ι.Τ., ιδιόκτητης επιχείρησης εστίασης πίσω από το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, αφού από την μελέτη όλων των αντικειμενικών στοιχείων (αποτυπώματα, στοιχεία DNA, βίντεο, φωτογραφίες) δεν προέκυψε η παραμικρή συμμετοχή του στα κακουργήματα, για τα οποία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη.

2. Οριστικά με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών απεβλήθη η «ΠΑΕ ΑΕΚ» από τη δικονομική θέση του υποστηρικτή της κατηγορίας στην υπόθεση του αειμνήστου Μιχάλη Κατσούρη, αλλά ακόμη και για τις ζημιές, οι οποίες προκλήθηκαν στο στάδιο OPAP Arena και στα καταστήματα που στεγάζονται εκεί. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως δηλώνω ότι θα καταθέσω μήνυση και αγωγή αποζημιώσεώς μου για τα δημοσιεύματα συγκεκριμένων εφημερίδων και sites, τα οποία ειρωνεύονται τις επιστημονικές απόψεις εμού και των συνεργατών μου, υποστηρίζοντας ότι η δικηγόρος της ΑΕΚ κα Έλλη Ρίζου σωστά δήλωσε παράσταση υποστηρίξεως της κατηγορίας υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ η δική μου άποψη ήταν ότι αυτό το αίτημα ήταν απαράδεκτο. 

Δυστυχώς, κυρίες και κύριοι, τα νομικά είναι για αυτούς που τα γνωρίζουν, και η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται μέσω ιδιοτελών δημοσιογράφων και εφημερίδων της ΑΕΚ, ούτε λαμβάνει βοήθεια από δικηγόρους που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο τους. Αυτές τις ειρωνείες εις βάρος μου θα τις πληρώσετε πολύ ακριβά, ειδικά γι’ αυτή την υπόθεση, όπου κάποιοι, για να διαφημιστούν, καπηλεύτηκαν το θάνατο του αειμνήστου Μιχάλη Κατσούρη.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.