ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Δώρα Τσαμπάζη: «Όλοι έχουν δικαίωμα για ένα αξιοπρεπές τέλος»

MakThes Team09 Ιουνίου 2023

«Όλοι έχουν δικαίωμα για ένα αξιοπρεπές τέλος» σχολίασε η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Τσαμπάζη, μιλώντας στο ρ/σ «στο Κόκκινο», σχετικά με τις ανάλγητες δηλώσεις του Σπ. Πνευματικού για διαλογή καρκινοπαθών που τον οδήγησαν εκτός ψηφοδελτίων της Ν.Δ. μετά τον σάλο.

Έχοντας χάσει πριν από μήνες τον σύζυγό της Αλέξανδρο Νικολαΐδη έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, η Δ. Τσαμπάζη σημείωσε ότι «οι καρκινοπαθείς τελικού σταδίου δεν είναι ασθενείς ενός κατώτερου θεού, έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν και την τελευταία πιθανότητα ίασης» τονίζοντας πως ««Δεν μπορούμε να τραβήξουμε μία γραμμή στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

«Και καμιά ελπίδα να μην έχει κάποιος, έχει δικαίωμα σε ένα αξιοπρεπές τέλος και κανείς δεν έχει δικαίωμα να πει τραβάω μία γραμμή γιατί αυτό το πράγμα κοστίζει», υπογράμμισε.

Και συνέχισε ασκώντας κριτική στη Ν.Δ. λέγοντας: «Δεν μας εκπλήσσει η κυνική ομολογία τους και δεν πρέπει να μας εκπλήσσει: δεν τα λένε απλά, τα έκαναν τέσσερα χρόνια κιόλας, είναι ιδεολογία τους, είναι αυτά που πρεσβεύουν και μας το έδειξαν στην πανδημία».

Όσο για τον αέρα αλαζονείας που πνέει στη Ν.Δ. με αποτέλεσμα κάποιοι να προβάλουν το 40% σαν απάντηση στην κριτική για όσα άσχημα συμβαίνουν στη χώρα, όπως εσχάτως αναδείχθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο η υποβάθμιση του ΕΣΥ, τόνισε: «Θεωρούν ότι αυτό το 40% είναι λευκή επιταγή αλλά κάνουν λάθος. Κρύβει και πολύ φόβο μέσα».

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.