ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα: Γυναίκα καταγγέλλει γιατρό για ασέλγεια μέσα στο ιατρείο του (βίντεο)

MakThes Team14 Οκτωβρίου 2024

Θύμα ασέλγειας από γιατρό καταγγέλλει ότι έπεσε μία 41χρονη γυναίκα στη Δράμα, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου ραντεβού στο ιατρείο του πρώτου.

Όπως αναφέρει η ίδια μιλώντας στο Mega, επισκέφτηκε τον πνευμονολόγο καθώς είχε έναν επιμένοντα βήχα εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο γιατρός, πάρα τις αντιρρήσεις που εξέφρασε η 41χρονη φέρεται να ήθελε να κάνει σε αυτήν ένεση κορτιζόνης και, αφού την εξέτασε με στηθοσκόπιο, της ζήτησε να βγάλει εντελώς τον στηθόδεσμο της που ο ίδιος είχε ξεκουμπώσει σύμφωνα με την καταγγελία της.

Την ίδια στιγμή με διαχυτική συμπεριφορά απέναντι της, αποκαλώντας την «κούκλα μου, ομορφιά μου», της ζήτησε να ξαπλώσει στο εξεταστήριο και για να της χορηγήσει την ένεση της ζήτησε να σηκώσει το ρούχο της και το εσώρουχο της προς τα πάνω, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν τα επίμαχα σημεία του σώματος της, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα λέει η ίδια στην καταγγελία της, ο γιατρός της έκανε μασάζ με τα χέρια του στο σημείο που πραγματοποίησε την ένεση κορτιζόνης και έπιανε πολλά σημεία στο σώμα της.

Στην αρχή η γυναίκα ανέφερε ότι όλα αυτά γίνονταν στο πλαίσιο της ιατρικής πράξης.

Η 41χρονη γυναίκα που προχώρησε στην καταγγελία είπε στο Mega:

«Πάγωσα, δε μπορούσα να κάνω τίποτα, το βίωσα χειρότερα και από βιασμό. Δε φαντάζεσαι ποτέ ότι ένας γιατρός θα σε εκμεταλλευτεί έτσι»,.

«Μου είπε να πάρω με ένεση κορτιζόνη, εγώ του είπα ότι δε θέλω, και εκείνος μου είπε μη φοβάσαι, πού να παίρνεις χάπια τώρα, μια ένεση θα είναι και τελείωσε», συνέχισε η ίδια.

Από την πλευρά του ο πνευμονολόγος αρνείται ότι προέβη στις καταγγελλόμενες πράξεις και ότι η καταγγελία είναι ψευδής και συκοφαντική.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σήμερα 14.10.2024 στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Δράμας, όμως αναβλήθηκε για τον Μάιο του 2025 λόγω απουσίας μάρτυρα που κρίθηκε αναγκαία η παρουσία του.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.