ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δράση συνεργασίας του Σωματείου «Φίλοι Μνημείων Θεσσαλονίκης» με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής

MakThes Team19 Φεβρουαρίου 2024

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, το Σωματείο «Φίλοι Μνημείων Θεσσαλονίκης» εγκαινίασε τις δράσεις συνεργασίας του με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας του Δήμου Θεσσαλονίκης, με μία παρουσίαση για τους ωφελούμενους του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων του Δήμου, στον χώρο του Κέντρου και ώρα 11:30.

Η παρουσίαση έγινε μετά από πρόσκληση του αντιδημάρχου, κ. Ευθύμιου Χατζηθεόκλητου, και ομιλητής ήταν ο αρχαιολόγος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, κ. Χάρης Τσούγγαρης.

Το θέμα της ομιλίας ήταν «Μια ματιά στα επαγγέλματα των αρχαίων Θεσσαλονικέων». Μέσα από μια ευχάριστη περιήγηση σε φωτογραφίες εκθεμάτων του Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης, ο κ. Τσούγγαρης παρουσίασε με γλαφυρό και παραστατικό τρόπο τα επαγγέλματα των αρχαίων Θεσσαλονικέων.

Περισσότερα από 25 άτομα παρακολούθησαν μέχρι τέλους την ομιλία και συμμετείχαν με πολύ κέφι και ενδιαφέρον, είτε απαντώντας στις ερωτήσεις του ομιλητή είτε διατυπώνοντας τις δικές τους ερωτήσεις και απορίες. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με φιλική συζήτηση και με προτάσεις για περισσότερες ανάλογες δράσεις στο μέλλον.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.