ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Δρόσος Τσαβλής: Κάναμε ένα έντιμο, ανεξάρτητο αγώνα - Κέρδισε η αποχή (βίντεο)

Γιάννης Γκουμάκης08 Οκτωβρίου 2023

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν το Δρόσο Τσαβλή οι συνεργάτες του και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του στο εκλογικό τους κέντρο. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης εισήλθε στο κτίριο της Τσιμισκή 123 λίγο μετά τις 10.00, όπου τον περίμεναν από νωρίς φίλοι και ψηφοφόροι του.

Σε δηλώσεις του στη makthes.gr, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Όλοι Εμείς" ευχαρίστησε τους Θεσσαλονικείς που τίμησαν τον ίδιο και την ομάδα του με την ψήφο τους και δήλωσε πως ο αγώνας για τη Θεσσαλονίκη δε σταματά. Παράλληλα αναφέρθηκε στα υψηλά ποσοστά αποχής που παρατηρήθηκαν στην εκλογική διαδικασία, αφήνοντας να εννοηθεί πως αν αυτά ήταν μικρότερα, ίσως η παράταξη του να τα πήγαινε καλύτερα.

Μιλώντας στους συνεργάτες και στους υποψήφιους του συνδυασμού του, ο κ. Τσαβλής τόνισε παράλληλα πως προσδοκά το ποσοστό του να φτάσει μέχρι και στο 10%, το οποίο δεδομένων των συνθηκών, θεωρεί καλό ποσοστό για το συνδυασμό του.

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να συνεργαστεί με κάποιον εκ των δύο μονομάχων της δεύτερης Κυριακής, ο κ. Τσαβλής απάντησε πως μέσα στην εβδομάδα θα συνδιαλλαγεί με τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού του και θα αποφασίσουν από κοινού το πώς θα κινηθούν.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.