ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Δρόσος Τσαβλής σε makthes.gr: «Οι Θεσσαλονικείς πρέπει να ευαισθητοποιηθούν για το μέλλον της πόλης»

Βαγγέλης Στολάκης09 Οκτωβρίου 2023

Αποφασισμένος να κάνει γνωστές τις προθέσεις του ενόψει δευτέρου γύρου εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης είναι ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Όλοι Εμείς» Δρόσος Τσαβλής.

Όπως ο ίδιος δηλώνει στο makthes.gr εκτός απροόπτου θα κάνει γνωστές τις προθέσεις του την Τετάρτη αφού πρώτα συσκεφτεί και συζητήσει με τους στενούς του συνεργάτες και τους υποψήφιους του συνδυασμού του.

Η επόμενη ημέρα των εκλογών βρίσκει τον Δρόσο Τσαβλή... χαλαρό και ικανοποιημένο από το χθεσινοβραδινό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να πιει καφέ με έναν φίλο του στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ενώ το απόγευμα θα ανοίξει το Ιατρείο του μετά από τρεις εβδομάδες όπως λέει.

Ο ίδιος από σήμερα βρίσκεται σε συζητήσεις και διεργασίες το αποτέλεσμα των οποίων αναμένεται να κάνει γνωστό την Τετάρτη και δεν αποκλείει αν πειστεί από συγκεκριμένα επιχειρήματα να μπει ξανά στη μάχη των εκλογών και μάλιστα δυναμικά.

«Προτεραιότητά μας ήταν και είναι το καλό της πόλης. Αυτό θα επιδιώξουμε μέσα από την παρουσία μας από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Θεωρούμε ότι δεν κέρδισε ούτε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ούτε ο Στέλιος Αγγελούδης αλλά η αποχή» αναφέρει στο makthes.gr. «Θεωρούμε ότι οι Θεσσαλονικείς πρέπει να ευαισθητοποιηθούν για το μέλλον της πόλης και να συμμετέχουν στη διαδικασία. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το αποτέλεσμα των εκλογών και το ποσοστό που λάβαμε δεδομένου ότι είμαστε ένας ανεξάρτητος συνδυασμός που συμμετείχε σε εκλογές με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής και χωρίς οικονομικές στηρίξεις από διάφορα συμφέροντα ή κόμματα» ανέφερε ο κ. Τσαβλής στο makthes.gr.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.