ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύσκολη νύχτα και για τα Τρίκαλα: Το 112 έστειλε 3 μηνύματα στους κατοίκους της πόλης, της Πύλης και της Νομής (βίντεο)

MakThes Team07 Σεπτεμβρίου 2023

Τρία μηνύματα απέστειλε το 112 στους κατοίκους περιοχών των Τρικάλων και της πόλης, καθώς εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα στο πλαίσιο της επέλασης της κακοκαιρίας «Daniel» τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να υπερχειλίσει νωρίτερα την Τετάρτη ο Ληθαίος ποταμός.

Αρχικά, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της Νομής Τρικάλων προκειμένου να απομακρυνθούν προς Τρίκαλα, λόγω πλημμυρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει:

«Αν βρίσκεστε στην Νομή Τρικάλων απομακρυνθείτε προς Τρίκαλα λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Ακολούθησε έτερο μήνυμα του 112 το οποίο εστάλη στους κατοίκους της πόλης των Τρικάλων προκειμένου να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω πλημμυρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην πόλη των Τρικάλων απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή.Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Τελευταία προειδοποίηση του 112 λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, Πέμπτη. Αφορούσε τους κατοίκους της Πύλης Τρικάλων προκειμένου να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει:

«Αν βρίσκεστε στην Πύλη Τρικάλων απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Νωρίτερα, την Τετάρτη το βράδυ στην Πύλη, δεν άντεξε στα ορμητικά νερά του Πορταϊκού ποταμού η παλιά γέφυρα «Γκίκα» η οποία μετά την κατασκευή της νέας δίπλα, χρησιμοποιείτο ως πεζογέφυρα, όπως μεταδίδει το trikalaola.gr.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.