ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο ο Γιάννης Μυλόπουλος με μήνυμα… «Αλλαγής» (βίντεο & φωτ.)

Βαγγέλης Στολάκης25 Σεπτεμβρίου 2023

Με σύνθημα «Αλλαγή στην Κεντρική Μακεδονία» ενόψει των επικείμενων περιφερειακών εκλογών στις 8 και 15 Οκτωβρίου 2023 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Μυλόπουλος εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Εγνατιας 142.

Ο κ. Μυλόπουλος κάλεσε από το βήμα της τελετής εγκαινίων τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας να στηρίξουν τον συνδυασμό του για μια πραγματική αλλαγή στην περιοχή.


«Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να αλλάξουμε την πολιτική της δεκαετούς διοίκησης Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Δεν μπορεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας να είναι χειροκροτητής της κυβέρνησης» εξήγησε ο κ. Μυλόπουλος παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες του προγράμματός του. «Δεν μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις, να παρακολουθεί τη φτωχοποίηση των κατοίκων, να παρακολουθεί την αύξηση της ανεργίας, να παρακολουθεί τις φυσικές καταστροφές να μην επεμβαίνει, να μην διεκδικεί, να μην κάνει αντιπλημμυρικά έργα, να μην επιταχύνει τη λειτουργία του Μετρό, να μην κάνει τίποτα για την καταστροφή των αρχαίων της Βενιζέλου, να μην μιλάει καθόλου για το καταστροφικό έργο του flyover παρά μόνο ότι θα υπάρξει όχληση των πολιτών κατά τη διάρκεια της κατασκευής του. Δεν μπορεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να μην είναι αυτοδιοικούμενη. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ» είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.


Ο κ. Μυλόπουλος παρουσίασε τις βασικές προτάσεις του συνδυασμού του, για τον οποίο εξήγησε ότι αποτελείται από ανθρώπους καθημερινούς, της κοινωνίας και επιστήμονες και όχι… celebrities.


Αναφερόμενος στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μυλόπουλος τόνισε: «είναι μια νέα εποχή για το ΣΥΡΙΖΑ. Τολμώ να πω ότι είναι μια νέα εποχή και για το πολιτικό σύστημα ευρύτερα. Ο κόσμος που συνέρρευσε στα εκλογικά κέντρα δείχνει ότι η κοινωνία ξανά κοιτά προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης που είναι ο νέος πρόεδρος έχει τη στήριξη του όλου ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο αρχηγός του. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ιδέες του. Και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ. Οι ιδέες της Δικαιοσύνης, της υποστήριξης του δημοσίου χαρακτήρα, των δημοσίων αγαθών, των δημοσίων μεταφορών, οι ιδέες της προστασίας της κοινωνίας από την κλιματική κρίση. Αυτές οι ιδέες υπάρχουν είτε πρόεδρος είναι ο Αλέξης Τσιπρας, είτε ο Στέφανος Κασσελάκης, είτε πρόεδρος ήταν η Έφη Αχτσιόγλου. Είναι ιδέες διαχρονικές που τις υπηρετούμε στο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλόπουλος.


Παρόντες στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» ήταν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Σπύρου Πέγκα.



This page might use cookies if your analytics vendor requires them.