ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Νεάπολη: Στον εισαγγελέα οδηγούνται τα δύο αδέλφια που σκότωσαν τον 52χρονο

MakThes Team14 Μαΐου 2023

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα, Κυριακή, τα δύο αδέρφια, 40 και 42 ετών, που κατηγορούνται ότι χθες το πρωί, Σάββατο, ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 52χρονο ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στη Νεάπολη.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, κατά συναυτουργία. Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια αρνούνται την κατηγορία ότι ήθελαν να τον δείρουν μέχρι θανάτου και αναμένεται να αιτηθούν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Το δολοφονικό επεισόδιο έγινε μετά από διαπληκτισμό μεταξύ των τριών ατόμων, όταν οι κατηγορούμενοι κλώτσησαν το φαγητό για τα αδέσποτα που είχε βάλει το θύμα έξω από το γραφείο τελετών που είχε στη συμβολή των οδών Αγαθουπόλεως και Μαδύτου. Από την προανάκριση και τις καταθέσεις κατοίκων της Νεάπολης φαίνεται πως οι δράστες και ο 52χρονος είχαν εντάσεις για ζητήματα γειτνίασης

Ο 52χρονος πέθανε κατά τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο και η αστυνομία συνέλαβε τα δύο αδέρφια.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.