ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είμαι παρούσα» είπε η Γεροβασίλη - Η αντίδραση του Κασσελάκη την ώρα που την γιούχαραν (βίντεο)

Βαγγέλης Στολάκης24 Φεβρουαρίου 2024

Να σταματήσουν οι αντιδράσεις και οι φωνές των συνέδρων την ώρα της ομιλίας της Όλγας Γεροβασίλη και ειδικότερα τη στιγμή που δήλωνε «παρούσα» ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του κόμματος, ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης.


Μάλιστα σηκώθηκε από την καρέκλα του, γύρισε προς τους συνέδρους και έκανε σύνθημα στους συνέδρους που φώναζαν να σταματήσουν για να ολοκληρώσει την ομιλία της η αντιπρόεδρος της Βουλής.


«Λίγους μήνες πριν τις ευρωεκλογές το κόμμα μας βυθίζεται στην εσωστρέφεια. Οφείλουμε να δώσουμε διέξοδο. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα πράγματα όπως είναι. Όλες και όλοι έχουμε ευθύνη. Μου αναλογεί μερίδιο της ευθύνης, για το πριν και για το τώρα. 'Ακουσα το δημόσιο προσκλητήριο του Προέδρου: Η απάντηση μου σε αυτή την πρόκληση είναι ότι είμαι παρούσα. Αυτό επιβάλει το αίσθημα ευθύνης μου απέναντι στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Απέναντι στον προοδευτικό κόσμο της χώρας» είπε η Όλγα Γεροβασίλη πριν ακουστούν αντιδράσεις και φωνές στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Σήμερα, αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή, δηλώνω παρούσα. Για να σταματήσει η κατηφόρα. Για να ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Για να γίνει ξανά η Μεγάλη Αριστερά για να γίνει ξανά ο προοδευτικός χώρος πρωταγωνιστής», τόνισε.



 


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.