ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Εκλογές 2023: Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα - Η σημερινή ατζέντα των πολιτικών αρχηγών

MakThes Team22 Απριλίου 2023

Κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί ανεβάζουν στροφές από σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου, μετά τη διάλυση της Βουλής και την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.

Μητσοτάκης

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεκινήσει επίσημα την προεκλογική περίοδο από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη. Μετά την επίσκεψη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα αναχωρήσει για τα Χανιά. Εκεί, το απόγευμα θα επισκεφθεί το πρώην Στρατόπεδο «Ταξίαρχου Δημητρίου Μαρκόπουλου» το οποίο παραχωρείται στο Δήμο Χανίων προς αξιοποίηση. Αμέσως μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ανοικτή ομιλία στην πλατεία Γ. Κατεχάκη, στο Παλαιό Λιμάνι Χανίων.

Την Κυριακή 23 Απριλίου, ο κ. Μητσοτάκης το πρωί θα επισκεφθεί την Αργυρούπολη Ρεθύμνου και το Ρέθυμνο. Στη συνέχεια, θα παραστεί στην εκδήλωση της υπογραφής της σύμβασης του έργου ΣΔΙΤ για το τμήμα Χερσόνησος – Νεάπολη του ΒΟΑΚ, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης.

Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας που επέστρεψε χθες από το Βερολίνο όπου συνάντησε τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς, θα περιοδεύσει σήμερα στα Νέα Μουδανιά. Στις 10:30 θα περπατήσει στην αγορά και θα συνομιλήσει με τους πολίτες.

Στις 18:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Θέρμη, στο Brunch Box, Κολοκοτρώνη και Καραολή & Δημητρίου.

Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου θα περιοδεύσει στην Καρδίτσα όπου θα απευθύνει ομιλία.  Την Παρασκευή, μιλώντας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τον ελληνικό λαό «να πάρει μια γενναία απόφαση Αλλαγής, για να αλλάξει σελίδα η χώρα και να πάμε σε μια εποχή κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής αξιοπρέπειας».

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.