ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτέλεσαν ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα Αττικής - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών δείχνουν τα πρώτα δεδομένα

MakThes Team18 Ιουνίου 2022

Άγνωστοι εκτέλεσαν το πρωί ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην περιοχή του Γέρακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δράστες περίμεναν τον άνδρα να φτάσει στο πρατήριο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Μαραθώνος. Μόλις τον είδαν τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα, ενώ αμέσως μετά έφυγαν από το σημείο με ένα όχημα.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένα καμένο βαν στην περιοχή της Παλλήνης και η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, στο σημείο της εκτέλεσης του 40χρονου έχουν βρεθεί έως τώρα περισσότεροι από 20 κάλυκες.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής

Ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών;

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το θύμα, ο 38χρονος ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, δέχθηκε σφαίρες από καλάσνικοφ, αφού έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα.

Τότε λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, τον πλησίασε και τον πυροβόλησαν.

Μάρτυρες της επίθεσης περιγράφουν πως όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Οι δράστες αδιαφόρησαν για την παρουσία κόσμου γύρω τους. Πιθανότατα είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις του 38χρονου και ήταν καλά οργανωμένοι. Ο οδηγός του λευκού βαν παρέμεινε στη θέση του και δύο από τους επιβαίνοντες κατέβηκαν με τα καλάσνικοφ και γάζωσαν τον 38χρονο ιδιοκτήτη του πρατηρίου. Άμεσα επιβιβάστηκαν στο βαν και έφυγαν. 

Στο σημείο επικράτησε πανικός και πολλοί από τους περίοικους που άκουσαν τους πυροβολίσμούς έσπευσαν να κρυφτούν φοβούμενοι για τη ζωή τους.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.