ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επιχειρηματική αποστολή στη Θεσσαλονίκη με 6 γερμανικές εταιρείες ενέργειας

MakThes Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Επιχειρηματική αποστολή στη Θεσσαλονίκη, με 6 γερμανικές εταιρείες από τον κλάδο της ενέργειας, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, μεταξύ 21 - 25 Οκτωβρίου 2024, εκ μέρους του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος (BMWK).

Σύμφωνα με ανακοίνωση, την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024, ώρα 09:30 - 15:00, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με Networking-Session, στο Mediterranean Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη όπου οι συμμετέχουσες εταιρίες θα παρουσιάσουν προϊόντα και υπηρεσίες με έμφαση στη διαχείριση δικτύων, την αποθήκευση και το υδρογόνο.

Προσκεκλημένοι ομιλητές από τη Γερμανία και Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν εισηγήσεις για καινοτόμες τεχνολογίες ενώ θα παρουσιαστούν τα δεδομένα και οι προοπτικές του κλάδου στην Ελλάδα.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει η δυνατότητα για συνομιλίες με εκπροσώπους από τις συμμετέχουσες γερμανικές εταιρείες, με στόχο τη δημιουργία νέων συνεργασιών και συνεργειών. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, θα έχουν διάρκεια 40-60 λεπτά ενώ θα συνοδεύονται από συνεργάτη του επιμελητηρίου.

Τόσο η παρακολούθηση του συνεδρίου όσο και οι συμμετοχή σε Β2Β συναντήσεις είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη σελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, δηλώσεις συμμετοχής στην ημερίδα θα γίνονται δεκτές έως τις 21 Οκτωβρίου και η ημερίδα θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.