ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΔΙΕΘΝΗ

Έλον Μασκ - Τζόρτζια Μελόνι: «Love is in the air» - Οι αγκαλιές, τα κοπλιμέντα και το χειροκρότημα στο Atlantic Council (βίντεο)

MakThes Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Όλα τα βλέμματα τράβηξαν Έλον Μασκ και Τζόρτζια Μελόνι κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Global Citizen 2024 από το Atlantic Council στη Νέα Υόρκη, στα οποία βραβεύτηκε και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα, ο Έλον Μασκ παρουσιάζοντας την πρωθυπουργό της Ιταλίας τόνισε πως «είναι ακόμα πιο όμορφη στο εσωτερικό από ό,τι είναι στο εξωτερικό». Από την πλευρά της, η Μελόνι έσπευσε να τον χαρακτηρίσει «πολύτιμη ιδιοφυία».


Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης των X, SpaceX και Tesla συνέχισε τις φιλοφρονήσεις λέγοντας ότι είναι «αυθεντική, τίμια και καλόκαρδη. Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε πάντα για τους πολιτικούς».


Τόσο το Politico όσο και οι New York Times αστειεύτηκαν κάνοντας λόγο για... Love is in the air, με τους δεύτερος να σημειώνουν πως όταν ο Μασκ έδωσε το βραβείο στη Μελόνι, «οι δύο τους φάνηκε στιγμιαία να κοιτούν ο ένας τον άλλο στα μάτια».

Σύμφωνα, δε, με αποκάλυψη του Politico ήταν η 47χρονη Ιταλίδα πολιτικός που ζήτησε το βραβείο να της το δώσει ο 53χρονος δισεκατομμυριούχος.

Αξίζει να σημειωθεί πως Μελόνι και Μασκ έκατσαν δίπλα-δίπλα στο δείπνο του Atlantic Council και είχαν έντονη συζήτηση όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο X.


Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που οι δυο τους συναντιούνται αφού η πρώτη τους συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της Μελόνι στη Ρώμη τον Ιούνιο του 2023.

Να θυμίσουμε, δε, πως ο Έλον Μασκ είχε, επίσης, μιλήσει τον περασμένο Δεκέμβριο σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος της Μελόνι «Αδέρφια της Ιταλίας».

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.