ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ένοπλη ληστεία με 30 βαριά τραυματίες θα... γίνει τη Δευτέρα στη Μονή Λαζαριστών

Βαγγέλης Στολάκης01 Οκτωβρίου 2019

Την ερχόμενη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί ένοπλοι ληστές αναμένεται να “χτυπήσουν”την Μονή Λαζαριστών και θα τραυματίσουν 70 άτομα, εκ των οποίων τα 30 πολύ σοβαρά.

Γιατροί πανικόβλητοι θα τρέχουν πάνω κάτω για περίπου 2,5 ώρες προκειμένου να σώσουν ανθρώπινες ζωές και όλα αυτά μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ατόμων που θα καταγράφουν σε μπλοκάκια αλλά και τηλεοπτικών συνεργείων.

Δεν πρόκειται για μια... μελλοντική ληστεία που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη αλλά για την εικονική αναπαράσταση μαζικής καταστροφής, μια από τις δυο παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των 16ου Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικών Λοιμώξεων και 8oυ Πανελλήνιου Συνέδριου Τραύματος & Επείγουσας Χειρουργικής με θέμα «Τραύμα - Λοίμωξη - Σήψη» που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη στο διάστημα 3 – 6 Οκτωβρίου 2019 στο Lazart Hotel.

Η δεύτερη παράλληλη δράση θα πραγματοποιηθεί Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 18.00, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μητροπόλεως. Θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό με τον πεντάλογο της σωστής χρήσης των αντιβιοτικών, ενώ θα γίνει εικονικό τροχαίο με την αντίστοιχη παροχή πρώτων βοηθειών στο «θύμα».

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.