ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ενωτικό» τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Καραμανλή και Σαμαρά - Η πρόσκληση για τα 50 χρόνια της ΝΔ (βίντεο)

MakThes Team01 Οκτωβρίου 2024

Κίνηση ενότητας συνιστά η πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να προσκαλέσει προσωπικά μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 04/10 στη Ρηγίλλης. 

Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην εκδήλωση της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου που έγινε χθες, Δευτέρα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «θα πάμε για να τιμήσουμε τα 50 χρόνια της ΝΔ, κάνοντας τη δύναμη του χθες αποτέλεσμα στο σήμερα, ελπίδα για το αύριο, σε μια ωραία επετειακή εκδήλωση».

Στις 12:00 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Βουλή, κατά την κύρωση του νομοσχεδίου για την ψηφιακή κτηματογράφηση, μία από τις μεταρρυθμίσεις που έχουν δρομολογηθεί και θα είναι μια από τις παρεμβάσεις για την καθημερινότητα.

Η πρώτη επικοινωνία μετά τη σφοδρή κριτική

Η επικοινωνία, η πρώτη μετά την εκδήλωση που είχε γίνει στις αρχές Ιουλίου στο Πολεμικό Μουσείο, κατά την οποία οι δύο πρώην πρωθυπουργοί είχαν ασκήσει κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, σύντομη αλλά σε καλό κλίμα.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.