ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντάθηκε το πύρινο μέτωπο στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας - Δύσκολη η νύχτα (βίντεο, φωτ.)

MakThes Team17 Ιουλίου 2023

Ένα νέο μέτωπο φωτιάς ξέσπασε λίγο μετά τις 17:30 στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας και συγκεκριμένα σε δασική έκταση στο Πάνακτο Βοιωτίας. 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική οι φλόγες δεν απειλούν προς το παρόν κατοικίες αλλά το πύρινο μέτωπο εκτείνεται σε περίπου 12 χιλιόμετρα απειλώντας να περάσει στην Πάρνηθα. Το γεγονός ότι έχουν καθηλωθεί οι εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης σε συνδυασμό με την πυκνή βλάστηση και το δύσβατο της περιοχής προμηνύει δύσκολη νύχτα. Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς επιχειρείται η διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών εντός του δάσους.

Λήψη της πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρια από τα Βίλια


https://viotiaplus.gr/58296/

Στην περιοχή επιχειρούν 105 πυροσβέστες, τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 30 οχήματα. Ταυτόχρονα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής, καλώντας τους να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Έκλεισαν τρεις δρόμοι από την αστυνομία

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας-Θηβών, από τον κόμβο της Μάνδρας προς τη Θήβα και στην επαρχιακή οδό Οινόης-Μαγούλας από το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ισχύει στην οδό Φυλής από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλείστων.


Στο σημείο επιχειρούν 31 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 10 οχήματα, ενώ από τον αέρα κάνουν ρίψεις νερού δύο αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.