ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιχείρηση... «χειραψίες» για το ΠΑΣΟΚ

Βαγγέλης Στολάκης24 Μαρτίου 2024

Επιχείρηση... «χειραψίες» βρίσκεται σε εξέλιξη στο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών. 

Στη Χαριλάου Τρικούπη υπάρχει προβληματισμός για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν το κόμμα στην τρίτη θέση πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, την ώρα που μέχρι πολύ πρόσφατα θεωρούσαν ότι είχε «κλειδώσει» η δεύτερη θέση, αυτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Τόσο ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης όσο και οι βουλευτές, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές και τα κορυφαία στελέχη έχουν ριχτεί ήδη στη μάχη της κάλπης. Σύμφωνα με πληροφορίες η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνει περιοδείες σε ολόκληρη τη χώρα, εκδηλώσεις, πολύ... περπάτημα και πολλές χειραψίες. 

Η ηγετική ομάδα του κόμματος εκτιμά ότι η επιλογή περιοδειών αντί κεντρικών ομιλιών σε διάφορες περιοχές της χώρας θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα στην κάλπη. Με «μπροστάρη» τον Νίκο Ανδρουλάκη το επόμενο διάστημα κλιμάκια του κόμματος θα ξεχυθούν σε δρόμους, πλατείες, αγορές για να διανείμουν υλικό με τις προτάσεις του κόμματος και να συζητήσουν με τους πολίτες. Η αρχή έγινε από την αγορά του Περιστερίου και ακολούθησε η αγορά του Κορυδαλλού ενώ πληροφορίες θέλουν τον κ. Ανδρουλάκη τις επόμενες ημέρες να ανηφορίζει και στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα, το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε άλλους τέσσερις υποψήφιους ευρωβουλευτές. Πρόκειται για τους Ρόζα Βρεττού, Ηλία Κικίλια, Παναγιώτη Δημόπουλο και Κώστα Χρυσόγονο. Με αυτούς συνολικά το κόμμα έχει ανακοινώσει επτά υποψήφιους για τις ευρωεκλογές. 

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.