ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Euroferry Olympia: Στους 4 οι νεκροί

MakThes Team24 Φεβρουαρίου 2022

Oι έρευνες της ΕΜΑΚ στο Euroferry Olympia αποκαλύπτει βήμα - βήμα το μέγεθος της τραγωδίας που εκτυλίχτηκε στο επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο, όπου εγκλωβίστηκαν πολλοί οδηγοί φορτηγών όταν αυτά παραδόθηκε στις φλόγες.

Σήμερα οι άνδρες της ΕΜΑΚ που ξεκίνησαν έρευνα βρήκαν άλλες δύο σορούς. Το πρωί εντοπίστηκε σορός άντρα από την  ΕΜΑΚ στο δεύτερο γκαράζ του Euroferry Olympia, το οποίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Αστακού. Μία τέταρτη σορός άντρα εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ στο τρίτο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympia, το οποίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Αστακού, με αποτέλεσμα να αγνοούνται αυτήν τη στιγμή επτά άτομα.

Η διαδικασία των ερευνών από άνδρες της ΕΜΑΚ στο εσωτερικό του πλοίου συνεχίζεται, ενώ το άνοιγμα του καταπέλτη θα γίνει όταν πέσουν οι τιμές του διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό και δεν θα υπάρχει κίνδυνος νέας αναπύρωσης της φωτιάς.

Υπενθυμίζεται πως το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε την Τετάρτη στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.