ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος: Τροχαίο με 6 μετανάστες τραυματίες (φωτ.)

MakThes Team23 Ιουνίου 2023

Τροχαίο ατύχημα με 6 τραυματίες μετανάστες οι οποίοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί στον δρόμο Λουτρών-Δαδιάς.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του Evros-news.gr, οι 6 μετανάστες και ο οδηγός-διακινητής που διέφυγε και αναζητείται, επέβαιναν στο λευκό NISSAN Qashqai και παρ ότι κινούνταν μόνοι τους έφυγαν από τον δρόμο. Έστειλαν μήνυμα στο 112 λέγοντας ότι είναι τραυματίες και αμέσως υπήρξε κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους.


Επειδή όμως έστελναν λάθος στίγμα, δεν ήταν εύκολος ο εντοπισμός τους και τελικά οι Συνοριοφύλακες τους εντόπισαν μετά τις 10 το πρωί. Έτσι ειδοποίησαν για το ακριβές σημείο τα ασθενοφόρα του ΕΚΑ που τους παρέλαβαν και τους 6 τραυματίες και τους μετέφεραν στο Π.Γ.Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η κατάσταση τους με βάση τις αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις δεν ήταν σοβαρή.


Όπως ήδη αναφέραμε, ο διακινητής διέφυγε μετά το τροχαίο ατύχημα και παράτησε τραυματίες τους 6 μετανάστες που μετέφερε και αναζητείται από την Αστυνομία. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι από εκείνους που χρησιμοποιούνται συχνά από τους διακινητές μεταναστών, προκειμένου να βγουν στην ορεινή Ροδόπη και να συνεχίσουν το ταξίδι προς το εσωτερικό της χώρας με όσους μεταφέρουν.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.