ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευ. Τσακαλώτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κόμμα συγκροτημένο που θα μετατρέψει τον φόβο και την ανασφάλεια σε όραμα

MakThes Team12 Σεπτεμβρίου 2023

Τη θέση του για ένα «κόμμα συγκροτημένο, που θα παράγει πολιτική και θα μετατρέψει σε όραμα τον φόβο και την ανασφάλεια», υπογράμμισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο 105,5». 

«Αλλαγή παραδείγματος παντού. Αντί να πληρώνουμε εκ των υστέρων, να σχεδιάζουμε εκ των προτέρων», τόνισε.

Ο κ. Τσακαλώτος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ζήτησε κοινή παρουσία όλων των υποψηφίων στη Θεσσαλία. «Δεν εισακούστηκα. Κρίμα, θα μπορούσε να φανεί η ενότητα του κόμματος», προσέθεσε.

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Ευκ. Τσακαλώτου έως και το Σάββατο

- Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα συμμετέχει απόψε στις 19:30 σε εκδήλωση με τίτλο «Φυσικές καταστροφές και κλιματική κρίση: ευθύνες, επιπτώσεις, προτάσεις», στη Νέα Σμύρνη στο Δημοτικό Πολυχώρο «Γαλαξία». Συμμετέχουν οι: Μενέλαος Γαρδικιώτης, πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αντιγόνη Καραδόντα, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δασοπόνων, Κωνσταντίνος Λαγουβάρδος, διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και ο Δημήτρης Μπιλάλης, διευθυντής του Εργαστηρίου Γεωργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συζήτηση θα παρέμβουν φορείς και κάτοικοι από τη Θεσσαλία καθώς και δομές αλληλεγγύης.

- Αύριο, Τετάρτη, στις 18:30, θα πραγματοποιήσει διαδικτυακά ομιλία σε μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Θα προλογίσει ο Γιώργος Σταθάκης.

Την ίδια ημέρα στις 21:00, θα πραγματοποιήσει ομιλία, διαδικτυακά, σε μέλη και φίλους/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο εξωτερικό. Θα προλογίσει ο Κυριάκος Μελίδης, υποψήφιος Διδάκτορας Κοινωνιολογίας.

- Την Πέμπτη, στις 19:30, θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Νέα Ιωνία στο Σινέ Αστέρας, σε μια εκδήλωση όπου θα προλογίσει ο Πάνος Σκουρλέτης.

- Την Παρασκευή, στις 19:30, θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Αιγάλεω, στο Καφέ Αλέα, όπου θα προλογίσει ο Δημήτρης Βίτσας.

- Το Σάββατο ο κ. Τσακαλώτος θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Καλύβια Αττικής στο Δημαρχείο Καλυβίων, στις 19:30. Θα προλογίσει ο Νάσος Αθανασίου.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.