ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Flyover: Τους ισχυρισμούς τους κατέθεσαν στο ΣτΕ αντιδρώντες κάτοικοι στο έργο

MakThes Team16 Οκτωβρίου 2024

Την επιχειρηματολογία τους για να ακυρωθούν αποφάσεις για το έργο κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, κατέθεσαν σήμερα αντιδρώντες κάτοικοι στη σημερινή εκδίκαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Όπως ενημερώνει το Παρατηρητήριο Flyover με ανάρτησή του, «Αναπτύχθηκαν οι ισχυρισμοί μας για τους λόγους ακύρωσης των αποφάσεων για το fly over, αναλυτικά από τους πληρεξούσιους δικηγόρους μας, με έμφαση την παράτυπη διαδικασία της διαβούλευσης, η οποία έλαβε χώρα ΜΕΤΑ την έκδοση της προσβαλλόμενης απόφασης, ενώ έπρεπε να προηγηθεί. Οι αντίδικοι, δηλαδή το υπουργείο και η εργολάβος εταιρεία, περιορίστηκαν στην περιγραφή του έργου και ότι δεν αποτελεί ουσιώδη μεταβολή η αύξηση της υλοτόμησης της δασικής έκτασης από τα 45 αρχικά στρέμματα στα 187, δίχως να αιτιολογήσουν τις προβαλλόμενες ακυρότητες».

Από τη άλλη, συνεχίζει η ανάρτηση «Ενώ η εκπρόσωπος του Υπουργού δήλωσε ανερυθρίαστα ότι πρόκειται να εκδοθεί ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ για τη «ρύθμιση κάποιων θεμάτων» εννοώντας φυσικά την προσπάθεια θεραπείας των ακυροτήτων που προβάλλαμε, με το πρόσχημα της ενσωμάτωσης των όρων που τέθηκαν στην πρόσφατη γνωμοδότηση της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης! Δόθηκε προθεσμία για την κατάθεση υπομνήματος μέχρι 30/10. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ!».
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.