ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΔΙΕΘΝΗ

H στιγμή που το υποβρύχιο Titan ξεκινά το μοιραίο ταξίδι του - Εκμηδενίζονται οι ελπίδες να διασωθούν οι πέντε επιβάτες (βίντεο)

MakThes Team22 Ιουνίου 2023

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την αναζήτηση του τουριστικού βαθυσκάφους Τitan με τους πέντε επιβαίνοντες, που καταδύθηκε στο ναυάγιο του Tιτανικού με την κλεψύδρα του χρόνου να αδειάζει.

Οι Αρχές εξετάζουν προσεκτικά τους υποθαλάσσιους ήχους που εντόπισαν την Τετάρτη στα βάθη του Ατλαντικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το οξυγόνο στο Titan, θα τελειώσει κάποια στιγμή γύρω στις δύο το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

Όπως είναι ευνόητο οι ελπίδες για να βρεθεί το σκάφος και να διασωθούν οι πέντε επιβάτες είναι πλέον μηδαμινές, αν όχι ανύπαρκτες. 

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο το οποίο κατέγραψε η 22χρονη Αμπι Τζάκσον που προσλήφθηκε από την OceanGate Expeditions, την εταιρεία που οργανώνει αυτές τις τουριστικές καταδύσεις στην άβυσσο, για να καταγράφει σε βίντεο διάφορα στιγμιότυπα από την όλη διαδικασία.

Η Τζάκσον ανέβασε στο Tik Tok ένα βίντεο από την στιγμή που το Titan ετοιμάζεται να καταδυθεί για αυτό το μοιραίο όπως αποδεικνύεται ταξίδι του και είναι η τελευταία εικόνα που υπάρχει από αυτό. Όπως είναι ευνόητο το βίντεο αυτό που έχει αυτή την στιγμή ενημερωτικό ενδιαφέρον αποκτά και ιστορικό αν τελικά δεν επιτευχθεί η ανεύρεση του υποβρυχίου. Στο βίντεο καταγράφεται και ένας από τους επιβάτες του υποβρυχίου ο Πολ Ανρί Ναρζολέ να κοιτάζει την κάμερα της Τζάκσον από το φουσκωτό σκάφος που τον μετέφερε από το πλοίο στο υποβρύχιο.

Ο Ναρζολέ ειναι ένας από τους κορυφαίους ωκεανογράφους στον κόσμο και αποκαλείται «mr.Titanic» αφού θεωρείται ο πιο φημισμένος ειδικός για το ναυάγιο του Τιτανικού το οποίο έχει επισκεφτεί 37 φορές μέχρι σήμερα.

Πηγή: naftemporiki.gr

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.