ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η συνάντηση Γάκη- Ζέρβα και η αλλαγή σκυτάλης στην παράταξη Ταχιάου

Βαγγέλης Στολάκης22 Ιουνίου 2020

Πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» με επικεφαλής μέχρι πρότινος τον πρόεδρο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Νίκο Ταχιάο, προκειμένου να εκλέξει νέο επικεφαλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την θέση ενδιαφέρεται ο πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Μέγαρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Βασίλης Γάκης ο οποίος είναι και ο δημοτικός σύμβουλος με τις περισσότερες ψήφους άρα και εκείνος που θα συγκαλέσει συνεδρίαση της ομάδας.

Ο κ. Γάκης συναντήθηκε μάλιστα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα το μεσημέρι του περασμένου Σάββατου και συζήτηση μαζί του τα αυτοδιοικητικά δρώμενα στην Θεσσαλονίκη.

Όπως πληροφορείται η στήλη ο κ. Ζέρβας δεν πρότεινε στον κ. Γάκη να συμμετέχει στο σχήμα της διοίκησης, παρά τα όσα ακούγονται ενόψει και του επικείμενου ανασχηματισμού του σχήματος διοίκησης.

Η συνάντηση, πάλι με τις ίδιες πληροφορίες έγινε σε καλό κλίμα.

Μέχρι στιγμής κανένας άλλος από τους τέσσερις εναπομείναντες δημοτικούς συμβούλους της παράταξης δεν έχει εκδηλώσει τουλάχιστον δήμοσια και φανερά το ενδιαφέρον να ηγηθεί της αυτοδιοικητικής παράταξης του Νίκου Ταχιάου.

Απεναντίας, ο Βασίλης Γάκης όλο το προηγούμενο διάστημα αναπλήρωνε μονίμως τον κ. Ταχιάο καθώς ο τελευταίος απουσίαζε συχνά λόγω των πολλών υποχρεώσεών του στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως στην παράταξη Ταχιάου παραμένουν ως σύμβουλοι οι: Αηδονά Δέσποινα, Αρβανίτη Λευτέρης, Βασίλης Γάκης, Σταύρος Καλαϊτζίδης και Στέφανος Γωγάκος.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.