ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Θεσσαλονίκη στον... χάρτη των υποψηφίων αρχηγών του ΚΙΝΑΛ

Βαγγέλης Στολάκης24 Νοεμβρίου 2021

Σε πλήρη ανάπτυξη είναι η στρατηγική των υποψηφίων αρχηγών του Κινήματος Αλλαγής, οι οποίοι κυριολεκτικά «οργώνουν» την Ελλάδα.

Ορισμένοι από αυτούς θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.


Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης αύριο επισκέπτεται την πόλη. Στις 10:00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και θα συναντηθεί με την διοίκηση και τους εργαζόμενους. Στις 12:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και στις 19:30 ομιλία στο «Oval».


Το Σάββατο ο υποψήφιος αρχηγός Ανδρέας Λοβέρδος θα μιλήσει σε εκδήλωση «Η Ελλάδα την επόμενη ημέρα» στις 13:00 στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ. Στην εκδήλωση θα καταθέσουν τις απόψεις τους η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, που στηρίζει την υποψηφιότητα Λοβέρδου, ο Γιάννης Μεϊμάρογλου και ο συγκοινωνιολόγος Σταύρος Κωνσταντινίδης.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα βρεθεί στην πόλη ξανά (βρέθηκε την περασμένη Κυριακή) στις 3 Δεκεμβρίου. Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος αρχηγός του κόμματος αναμένεται να κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία με ομιλία στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Σημειώνεται πως την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή βρέθηκε ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ την έχει ως «στρατηγείο» ο Χάρης Καστανίδης, καθώς είναι η εκλογική του περιφέρεια. Μάλιστα, ο κ. Καστανίδης θα πραγματοποιήσει την κεντρική του εκδήλωση επίσης στο "Ι. Βελλίδης" την τετάρτη 1 Δεκεμβρίου.

Τέλος, και ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να βρεθεί στην πόλη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας τις επόμενες ημέρες.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.