ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βόλτα Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ: Ψήφισε στο ΤΕΕ, περιηγήθηκε στην Έκθεση Βιβλίου, έβγαλε selfies (βιντεο, φωτ.)

Βαγγέλης Στολάκης19 Μαΐου 2024

Ευδιάθετος και με όρεξη να συζητήσει με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ που συμμετέχουν σήμερα στις εκλογές του ΤΕΕ εμφανίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης στο περίπτερο 4 της ΔΕΘ- Helexpo όπου έχουν στηθεί οι κάλπες των εκλογών.

Ο κ. Ανδρουλάκης ψήφισε στο Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας αφού βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο περιοδείας του. Μάλιστα, βγαίνοντας από το παραβάν έχοντας τους φακέλους ανα χείρας σχολίασε πως καθυστέρησε αφού επρεπε να επιλέξει μεταξύ πολλών ονομάτων καθώς το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών είναι… χαλί όπως είπε.

Στη συνέχεια, ο κ. Ανδρουλάκης συζήτησε κατ’ ίδιαν με τους υποψήφιους των ευρωεκλογών που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ. Ο κ. Ανδρουλακης είχε σύντομο τετ α τετ με τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, ενώ τον χαιρέτισε και ο βουλευτής της ΝΔ Στρατός Σιμόπουλος που ήταν στο χώρο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια περιηγήθηκε στους χώρους της 20ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου, συνομίλησε με εκπροσώπους των εκδοτικών οίκων και συγγραφείς. Έβγαλε selfies και μίλησε με κόσμο. Τον κ. Ανδρουλάκη ξενάγησαν στην 20η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου οι κκ. Τάσος Τζήκας και Κυριάκος Ποζρικίδης.

«Είναι μια εξαιρετική έκθεση, ιδιαίτερα η έκθεση παιδικού βιβλίου ήταν μια πλούσια έκθεση, δείχνει το ενδιαφέρον των παιδιών μας, των οικογενειών για τη γνώση, για το βιβλίο, για το μέλλον τους. Γιατί το βιβλίο είναι ένα παράθυρο στο μέλλον. Θέλω να ευχηθώ να γίνεται κάθε χρόνο με επιτυχία και γενικότερα το βιβλίο να αποκτήσει περισσότερο χώρο και χρόνο στις ζωές μας. Σίγουρα αν τα καταφέρουμε γ ζωή μας θα γίνει πολύ καλύτερη και η κοινωνία μας θα πετύχει πολύ σημαντικότερους στόχους» ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Ανδρουλάκης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στους χώρους των περιπτέρων όπου πραγματοποιείται η Έκθεση βιβλίου έπεσε πάνω στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κατσαντώνη το οποίο παρουσίαζε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης.

Πήρε το μικρόφωνο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο βιβλίο του.

Στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί την Ανθοεκθεση και την Έκθεση Κρητικών προϊόντων που πραγματοποιούνται στους χώρους της ΔΕΘ, ενώ αύριο θα συναντηθεί με τον επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για τις ευρωεκλογές και υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν, Νίκολας Σμιτ που θα είναι στην πόλη για να συναντηθεί με εργαζόμενους στην παροχή υπηρεσιών ντελίβερι.

Στη συνέχεια οι κκ. Σμιτ και Ανδρουλάκης θα μεταβούν στην Λάρισα όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του PES στην Ελλάδα.






This page might use cookies if your analytics vendor requires them.