ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΔΙΕΘΝΗ

Ηνωμένο Βασίλειο: Ομολόγησε ο πατέρας που σκότωσε την κόρη του

MakThes Team14 Οκτωβρίου 2024

Ο πατέρας της 10χρονης Σάρα Σαρίφ, Ουρφάν Σαρίφ, ομολόγησε ότι χτύπησε την κόρη του μέχρι θανάτου, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη δίκη που ξεκίνησε στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 2024. 

Η μικρή Σάρα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Γουόκινγκ τον Αύγουστο του 2023, με τους εισαγγελείς να περιγράφουν ότι υπέστη «σοβαρή και επαναλαμβανόμενη βία».

Ο Ουρφάν Σαρίφ, μαζί με τη σύζυγό του και μητριά της Σάρα, Μπεϊνάς Μπατούλ, και τον θείο του παιδιού, Φαϊζάλ Μαλίκ, δικάζονται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, καθώς και για το ότι προκάλεσαν ή επέτρεψαν τον θάνατο της 10χρονης. Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο εισαγγελέας ανέφερε ότι ο πατέρας παραδέχθηκε πως «την τιμώρησε με νόμιμο τρόπο και εκείνη πέθανε» και ότι «τη χτύπησε πολύ, χωρίς να έχει πρόθεση να τη σκοτώσει».

Παράλληλα, οι τρεις κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και προσπαθούν να επιρρίψουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον. Ο Ουρφάν Σαρίφ ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να προστατεύσει τον πραγματικό ένοχο, κατηγορώντας τη σύζυγό του. Η μητριά της Σάρα υποστηρίζει ότι φοβόταν τον Ουρφάν, ενώ ο Μαλίκ δηλώνει ότι δεν γνώριζε τίποτα για περιστατικά βίας.

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, με τις κατηγορίες να συνεχίζουν να εξετάζονται και τις σχέσεις των κατηγορουμένων να είναι κεντρικό θέμα στη δικαστική διαδικασία.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.