ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Νεκρή η Γερμανο-ισραηλινή όμηρος Σάνι Λουκ που είχε απαχθεί από την Χαμάς - Βρέθηκε η σορός της

MakThes Team30 Οκτωβρίου 2023

Η σορός της 22χρονης Σάνι Λουκ, η οποία είχε απαχθεί ζωντανή εν μέσω της επίθεσης της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ στο Reim, βρέθηκε σήμερα Δευτέρα, με την αδελφή της να επιβεβαιώνει τον θάνατό της στο Instagram, όπως μεταδίδει η Jerusalem Post.

Η Σάνι Λουκ, φαίνεται σε πλάνα που μοιράστηκαν την ημέρα της επίθεσης να είναι ακίνητη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, αφού απήχθη και μεταφέρθηκε στη Γάζα, από τρομοκράτες της Χαμάς. Δεν ήταν σαφές αν ήταν ζωντανή στο βίντεο, αν και η μητέρα της Λουκ δήλωσε λίγες ημέρες αργότερα ότι ήταν ζωντανή και κρατούνταν σε νοσοκομείο στη Γάζα. Η μητέρα της Λουκ, Ρικάρντα, δήλωσε στο γερμανικό RTL/ntv ότι ενημερώθηκε την Κυριακή ότι η κόρη της δεν ήταν πλέον ζωντανή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές πού βρέθηκε το πτώμα της Louk και αν έχει επιστρέψει στο Ισραήλ.

Η Λουκ συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ Supernova κοντά στο Ρέιμ στις 7 Οκτωβρίου, όταν οι τρομοκράτες της Χαμάς εξαπέλυσαν την επίθεσή τους, σκοτώνοντας πάνω από 260 ανθρώπους.

Ο φίλος της Λουκ, ο Μεξικανός Orión Hernández Radoux, πιστεύεται επίσης ότι απήχθη από τους τρομοκράτες της Χαμάς κατά την επίθεση. Μηνύματα στα αραβικά εστάλησαν από το κινητό τηλέφωνό του μετά την επίθεση.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.