ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Ο πυρήνας μπήκε στο Θερμαϊκό - Χιλιάδες κεραυνοί στη Χαλκιδική (βίντεο & φωτ.)

MakThes Team20 Αυγούστου 2024

Τις τελευταίες ώρες της Τρίτης, σύμφωνα με το Forecast Weather Greece ο ισχυρός πυρήνας της κακοκαιρίας μετατοπίστηκε από την Θεσσαλία στην Χαλκιδική και στη συνέχεια στο Θερμαϊκό κόλπο.

O πυρήνας καταιγίδας πλησιάζει τα Νέα Μουδανιά και συνολικά πάνω από 5.000 κεραυνοί έχουν πέσει ανοικτά της Χαλκιδικής ως τις 23:30!


Δείτε χάρτη






Σύμφωνα και με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ, στην Κεντρική Μακεδονία αναμένονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.


Χαλάζι στην Ημαθία

Νωρίτερα έπεσε χαλάζι μικρού μεγέθους στη Βέροια ενώ στα χωριά της Νάουσας, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεφτε σαν «πέτρες».

«Βουνό» το χαλάζι στα Τρίκαλα

Έντονη χαλαζόπτωση παρατηρήθηκε νωρίτερα σήμερα και στα Τρίκαλα που μαζί με ισχυρή καταιγίδα και ανέμους προκάλεσαν ζημιές στην πόλη.

Σε 1 ώρα έντονης βροχόπτωσης δρόμοι έγιναν ποτάμια και κεντρικές αρτηρίες έκλεισαν λόγω του ύψους του νερού. Δείτε φωτογραφίες του trikalavoice.gr:


Πέλλα: Χαλάζι σε Αρχάγγελο και Αλμωπία

Ζημιές από το χαλάζι υπέστησαν οι αγρότες της Αλμωπίας και του Αρχαγγέλου.

Συγκεκριμένα ο Διονύσης Δρενος, πρόεδρος του Αρχαγγέλου κάνει λόγο για ολοκληρωτική καταστροφή στις πατάτες Αρχαγγέλου αλλά και στις κερασιές, αναφέρει το pellanews.gr. 

Χαλαζόπτωση και στο Μεταξά Σερβίων της Κοζάνης

Το χαλάζι κάλυψε τις στέγες των σπιτιών στον Μεταξά Σερβίων στην Κοζάνη, όπως δείχνει βίντεο του kozanimedia.gr.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.