ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Κάλεσμα Πέγκα στους Θεσσαλονικείς- Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου (βίντεο & φωτ.)

Βαγγέλης Στολάκης11 Σεπτεμβρίου 2023

Κάλεσμα συστράτευσης με την παράταξη «Θεσσαλονίκη για Όλους» απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Πέγκας στους Θεσσαλονικείς μιλώντας σήμερα στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην οδό Τσιμισκή. 

Στην τελετή παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ σταμάτησε η κυκλοφορία σε μια λωρίδα του δρόμου εξαιτίας της παρουσίας στελεχών, υποψηφίων και υποστηρικτών της παράταξης.

«Η Θεσσαλονίκη μας βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της. Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο αφρόντιστη, τόσο βρώμικη, τόσο παραμελημένη και κακοποιημένη. Μοιάζει σαν τέσσερα χρόνια τώρα να μην νοιάστηκε κανείς. Να μην νοιάστηκε κανείς για τις υποδομές της για τους ανθρώπους της και τα ζωάκια της, για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητά της» είπε ο κ. Πέγκας.


Και συνέχισε: «Είμαστε η ήρεμη δύναμη που έρχεται με γνώση, με εμπειρία και με όραμα για να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική.

Η Θεσσαλονίκη μάς ενώνει!

Ενώνουμε δυνάμεις, φτιάχνουμε συμμαχίες και συνεργασίες για να μπορέσουμε να χτίσουμε μια Θεσσαλονίκη ισχυρή και υπερήφανη, μια Θεσσαλονίκη που θα μας αξίζει».


Στην είσοδο του εκλογικού υπάρχει επιγραφή με τη γραφή Braille για τα άτομα με οπτική αναπηρία, ώστε να καταλάβουν ότι πρόκειται για το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Σπύρου Πέγκα.

Οι συνεργάτες του κ. Πέγκα κερνούσαν τον κόσμο κρασιά «Παράγκα Κυρ Γιάννη», τυριά, μπισκότα με το λογότυπο του συνδυασμού, ξηρούς καρπούς. Οι υποστηρικτές δε της προσπάθειας εμφανίστηκαν με κονκάρδες, μπλουζάκια και αυτοκόλλητα υπέρ της υποψηφιότητας.


Μεταξύ άλλων στην τελετή παραβρέθηκαν η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Μυλόπουλος, ο γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Α΄ Θεσσαλονίκης και ο αναπληρωτής γραμματέας, Κώστας Αμπατζάς και Μίλτος Οικονόμου αντίστοιχα, στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, ο πρώην δήμαρχος και υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό Γιάννης Μπουτάρης, η περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Θωμά, υποψήφιοι και υποστηρικτές του συνδυασμού.




















This page might use cookies if your analytics vendor requires them.