ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Kapani Project: Σε εξέλιξη το μεγαλύτερο πάρτι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης (βίντεο, φωτ.)

Ελένη Θεοδωρίδου30 Σεπτεμβρίου 2023

Για έκτη χρονιά η αγορά Καπάνι μαζεύει τους πάγκους της και στήνει εξέδρες για να υποδεχθεί το Kapani Project, ένα διήμερο πάρτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για δύο ημέρες, από σήμερα Σάββατο 30/9 και μέχρι αύριο Κυριακή 1/10, τα γραφικά στενά της κεντρικότερης αγοράς της πόλης γεμίζουν με μουσική, performances και γεύσεις.

H performance Re-think your food character, από τη Μαρία Λάππα


Δύο σκηνές έχουν στηθεί επί των οδών Βλάλη και Σπανδωνή, με τους dj's να ξεσηκώνουν τον κόσμο από νωρίς, ενώ περιμετρικά υπάρχουν στάντακια με μπύρες φαγητά.

Φέτος, το Kapani Project επέστρεψε με ένα πολυμορφικό πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με δράσεις και βιωματικές εμπειρίες που καλωσορίζουν τη νέα ταυτότητα της αγοράς.

Οι μουσικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν ήδη από τις 17:00 ενώ όσο περνάει η ώρα η αγορα γεμίζει ασφυκτικά. Η ζωντανή μουσική αναμένεται να τελειώσει μετά τα μεσάνυχτα ενώ το πάρτι θα συνεχιστεί με dj sets μέχρι αργά το βράδυ.

Το φετινό Kapani Project τελείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υποστηρίζεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου.

Δείτε το line up


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.