ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρδίτσα: Ακούγονται κραυγές για βοήθεια από σπίτια - Μαρτυρία για 70 εγκλωβισμένους σε 1 σπίτι (βίντεο)

MakThes Team07 Σεπτεμβρίου 2023

Σε συνθήκες τρόμου αναμένουν έναν «από μηχανής θεό» για να τους σώσει δεκάδες κάτοικοι στην Καρδίτσα, η οποία πλήττεται από χθες, Τετάρτη, σφοδρά από την κακοκαιρία «Daniel» με πολλά σπίτια σε χωριά να καλύπτονται με νερό έως και τις στέγες τους. 

Η περιοχή έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε ποτάμι και υπάρχει φόβος για μεγάλο αριθμό αγνοουμένων η τύχη των οποίων μπορεί να αυξήσει τον μέχρι στιγμής απολογισμό των έξι νεκρών από την κακοκαιρία σε όλη τη χώρα.

Η στάθμη του νερού στις περιοχές της Καρδίτσας ανεβαίνει διαρκώς και κάτοικοι φωνάζουν για βοήθεια από τα ξημερώματα σήμερα. 

Η Χαρά Πετροπούλου, κάτοικος της περιοχής Παλαμά μιλώντας στην τηλεόραση του Open δήλωσε: «Ακούω γυναίκες και άνδρες να φωνάζουν βοήθεια, είδα τέσσερις γυναίκες εκ των οποίων οι δύο αργοπέθαιναν».

«Δεν ξέρω τι να κάνω, θέλω να τους βοηθήσω αλλά έξω είναι μόνο σκοτάδι, τους ακούω να φωνάζουν “μία βάρκα πνιγόμαστε”», ανέφερε με σπασμένη φωνή.

Άλλη μία κάτοικος στην περιοχή Μεταμόρφωση Καρδίτσας ανέφερε ότι είναι εγκλωβισμένη στο σπίτι της και το ύψος του νερού αυξάνεται διαρκώς ενώ τόνισε πως βρίσκονται 70 άτομα εγκλωβισμένα σε ένα σπίτι.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.