ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρέ - καρέ τα πλάνα που οδήγησαν στις 2 συλλήψεις για τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ (βίντεο)

MakThes Team20 Μαΐου 2023

Στη δημοσιότητα ήρθε το υλικό που βοήθησε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της αστυνομίας να καταλήξει στα δύο πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία-εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Όπως μεταδίδει το OPEN, πρόκειται για το υλικό που έφτασε και στα χέρια του ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε και τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Πιο αναλυτικά πρόκειται για τα δύο καρέ από κάμερες ασφαλείας που απομόνωσαν οι αστυνομικοί και διαπίστωσαν ότι υπάρχει συνάφεια στη μηχανή των δραστών που μόλις είχαν εκτελέσει τον δημοσιογράφο και στο βανάκι που ανήκει σε εταιρεία καθαρισμού.

Βέβαια, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, απαιτήθηκαν πολλές ώρες μέχρι οι αστυνομικοί να συνδέσουν τα δύο προαναφερθέντα οχήματα. Κρίσιμο στοιχείο ήταν το γεγονός ότι το βανάκι ήταν έξω από το σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ και την προηγούμενη ημέρα από τη δολοφονία.

Τούτων δοθέντων, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι αυτά τα δύο άτομα μπορεί να σχετίζονται με τη δολοφονία Καραϊβάζ, οπότε διαβίβασαν όλα τα στοιχεία στον ανακριτή και ακολούθησε η προφυλάκισή τους.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.